GRATIS SVEČANI MAKE UP ZA MLADENKU!

U suradnji sa vrhunskom kozmetikom Mehron Make up iz New Yorka i Školom šminkanja Sellier iz Zagreba, nudimo i usluge profesionalnog svečanog šminkanja za mladenku, obitelj, kumu, prijateljice uz popust i GRATIS šminkanje za mladenku uz naše pakete plesne poduke :) Javite nam se s povjerenjem, a više o usluzi možete pogledati na web stranici Škole šminkanja Sellier

ŠKOLA ŠMINKANJA SELLIER

CRTANJE PORTRETA

U suradnji sa akademskom slikaricom Martinom Sedlar mag.art. u ponudi imamo i slikanje portreta mladenaca, obitelji, kumova, najdraže fotografije i to kroz najpoznatije slikarske tehnike poput ulja na platnu, akvarela, olovke, ugljena, akrila i dr. Više o ovoj usluzi možete pogledati na web stranici izrada-portreta.com ili nam se javite.

IZRADA PORTRETA

FOTOGRAF ZA VJENČANJA

Ako želite kreativne i drugačije fotke, fotke sa dušom, imamo fotografa za vas. KovaZG iliti Goran Kovačević je lik koji vam može napraviti savršene fotke, ukoliko ste i vi "savršeno raspoloženi", a s njim ćete sigurno biti. Više o Goranovom radu možete vidjeti na web stranici kovazg.com i na Facebook stranici KovaZg.photography.

KovaZG PHOTOGRAPHY