Sve što vas zanima...

Najbolje bi bilo krenuti mjesec do dva prije svadbe kako biste stigli naučiti sve korake, ali ih ne i zaboraviti. Nikako se ne preporuča odlazak na tečaj u zadnji tren (tjedan do dva prije svadbe) iako ćemo se i tom slučaju potruditi izvuči najbolje od vas. Više od 3 mjeseca prije svadbe nije loša opcija, ako dogovorite nekoliko privatnih sati tjedan dana prije svadbe.

Dođite k nama na razgovor, prvi sat ćemo se sve dogovoriti. Nije nikakav problem ukoliko nemate "svoju" pjesmu ili se dvoumite oko nekih pjesama. Mi smo tu da vam olakšamo stvar i predložimo eventualno bolju alternativu.

Nije problem! Možda bi vam bilo malo manje stresa oko prvog plesa ukoliko imate bend, ali mi imamo rješenje i za to. Ne brinite, naš je posao da vam smanjimo stres na minimalnu razinu.

Ovo je zapravo velika tabu tema među instruktorima plesa zbog velike mogućnosti "krađe" njihovog autorskog djela (vaše koreografije). Mnogi instruktori ne žele da se njih snima kako vode privatne sate. A mi? Mi smo vam odlučili vjerovati! Naš je cilj da vam maksimalno olakšamo sve u vezi vaše velike večeri. Zato vam nudimo mogućnost da vi snimite nas kako izvodimo vašu koreografiju i da mi snimimo vašu interpretaciju kako biste što lakše uočili svoje eventualne greške.

Preporučamo da dođete u svojoj najudobnijoj odjeći i obući (preporuka su tenisice; papuče nisu baš ono što će vam olakšati ples). Kako vaš ples napreduje poticat ćemo vas da se počnete privikavati na svoje cipele u kojima ćete biti cijelu noć.

Mi ćemo se potruditi maksimalno personalizirati naš odnos prema vašem plesu. Otkrit ćemo koji vam plesovi najviše odgovaraju pa ćemo više na njima inzistirati. Osnovne korake engleskog i bečkog valcera, foxtrota i disco foxa (popularni dvokorak ili trokorak kako ih narod zove) te blues (sentiš) možete naučiti unutar svoje koreografije ili kao dodatak svojoj koreografiji.

Koreografija je zadan slijed koraka i figura , najčešće u istom plesu. Ono što mi radimo je malo drugačiji pristup. Personalizirani pristup. Mi ćemo se potruditi izmiješati najzanimljivije figure iz raznih plesova (samba, cha cha, rumba, jive, rock & roll, tango, quickstep, salsa, bachata te uobičajeni engleski i bečki valcer, foxtrot, discofox, blues) kako bismo vam koreografiju učinili zanimljivijom i zabavnijom. Često nam se događa da mladenci žele ubaciti i neke dijelove s "glumom" ili nekim svojim specifičnim pokretima (špage, salta i slično). Mi to podržavamo i tu smo kako bismo i to ukomponirali u vašu koreografiju. Mislimo čak i na "slike" , odnosno pauze u vašem plesu koje su napravljene namjerno kako biste vi izgledali lijepo i kako bi vaš fotograf imao vremena uhvatiti onaj pravi trenutak (gdje ste vi statični, a fotografija je čista i jasna).

Naravno da je to moguće. Možete uzimati jedan po jedan dodatni sat ili čak spajati pakete. Primjer: Nije vam dovoljan broj privatnih sati iz paketa Optimal , pa odlučite uzeti dodatni Last minute paket kako biste dovršili svoju koreografiju.